ZŠ Benetice Aktuality SPORTOVNÍ HRY 2024

SPORTOVNÍ HRY 2024

Středa 15. května se stala mimořádně úspěšným dnem! Vypravili jsme se na sportovní hry malotřídních a neúplných škol. Přivezli jsme samá skvělá umístění!!!

Antonie Houzarová (3.třída) obsadila první místo v disciplínách skok daleký, hod míčkem a rovněž suveréně zvítězila na trati 300m běh. Pouze ve sprintu se jí „nedařilo“ a získala stříbro 🙂

Štěpán Houzar (3.třída) zvítězil ve skoku dalekém. V disciplínách hod míčkem a běh na 300m byl druhý. Ve sprintu obsadil krásné 5. místo.

Marek Houzar (1.třída) získal za svůj skvělý výkon v hodu míčkem nádherné třetí místo. Ve sprintu skončil těsně čtvrtý – bez medaile.

Lili Gločeková (2.třída) vybojovala ve sprintu těsně čtvrté místo. V hodu míčkem byly výkony velmi vyrovnané a v konečném umístění dosáhla na 8. místo.

Reprezentanti ZŠ Benetice si tedy odvezli celkem 8 medailových umístění. Což považujeme za SKVĚLÝ výkon! Žáci, kteří nesoutěžili, intenzivně fandili svým spolužákům. Celé sportovní dopoledne proběhlo velmi dobře a již dnes se těšíme na další ročník!

Související příspěvky